Hungry Jack foodtruck

Een foodtruck op jouw bruiloft

Creëer een gezellige, informele sfeer op jullie bruiloft met de Hungry Jack foodtruck. Wij voorzien de gasten van onze legendarische Sloppy Joes en overheerlijke hotdogs terwijl jullie genieten van het feest.

Een festivalbruiloft

Met een festivalbruiloft trouwen jullie in een ongedwongen sfeer. En om helemaal in het festivalthema te blijven is een foodtruck de perfecte catering. Boek de Hungry Jack foodtruck op jouw festivalbruiloft. Dan voorzien wij jullie gasten van de lekkerste gerechten.

Late night snack tijdens het trouwfeest

De Hungry Jack foodtruck huur je ook in voor een late night snack op jullie bruiloft. Niets lekkerder dan een Sloppy Joe of een broodje hotdog als afsluiter van de avond. En we hebben voor ieder wat wils. Van vis tot vlees en zelfs vegetarische snacks.

Foodtruck bruiloft festival
Huur de Hungry Jack foodtruck op jouw bruiloft
Foodtruck bruiloft

Heb je een vraag?

Wij zorgen ervoor dat jouw bruiloft een onvergetelijke dag wordt. Daarom willen we je van te voren goed informeren. Heb je een vraag die er niet bij staat? Neem gerust contact met ons op.

Je boekt de Hungry Jack voor jou bruiloft gemakkelijk via ons contactformulier. Vervolgens nemen wij contact met je op om de aanvraag te bespreken.

Onze foodtruck is zelfvoorzienend en brengt minimale logistieke planning met zich mee. Jullie kunnen genieten van jullie grote dag terwijl wij de catering regelen.

Op jullie bruiloft kunnen jullie kiezen welke gerechten worden geserveerd. Bekijk van te voren dus zeker ons uitgebreide menu.

Ben je benieuwd welke voorwaarden gelden als je onze foodtruck boekt? Die hebben we overzichtelijk verwerkt in onze Algemene Voorwaarden.

Over Hungry Jack

De Hungry Jack foodtruck reist het hele land door om iedereen kennis te laten maken met zijn overheerlijke Sloppy Joes. In de foodtruck vind je Jack. Of eigenlijk Jacques. Hij is de chefkok van de legendarische Sloppy Joes en hotdogs.

Hungry Jack op jouw bruiloft

Vraag een offerte aan

Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen voor jouw bruiloft? Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.