Hungry Jack foodtruck

De Hungry Jack foodtruck op jouw bedrijfsfeest

Met de Hungry Jack foodtruck op jouw bedrijfsfeest weet je zeker dat er voor iedere collega iets wils is. Ons menu staat boordevol lekkere gerechten. Zelfs voor vegetariërs en veganisten.

Bedrijfscatering op locatie

Sloppy Joes en hotdogs zijn een fijne afwisseling op de gebruikelijke bedrijfscatering. Ben je benieuwd welke gerechten we serveren op jouw bedrijfsfeest?

Voor grote en kleine partijen

Of je nu een jubileumfeest, vrijmiddagborrel of een netwerkevenement organiseert voor klanten. De Hungry Jack foodtruck voorziet jullie gasten van de lekkerste Sloppy Joe’s en Hotdogs.

Bedrijfsfeest met foodtruck
Foodtruck bedrijfsfeest menu
Een foodtruck op mijn bedrijfsfeest

Heb je een vraag?

Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijfsfeest een dag wordt om nooit te vergeten. Daarom willen we je van te voren goed informeren. Heb je een vraag die er niet bij staat? Neem gerust contact met ons op.

Je boekt de Hungry Jack voor jouw bedrijfsfeest gemakkelijk via ons contactformulier. Vervolgens nemen wij contact met je op om de aanvraag te bespreken.

Onze foodtruck is zelfvoorzienend en brengt minimale logistieke planning met zich mee. Terwijl jij aan het kletsen en netwerken bent, regelen wij de catering.

Jij kiest welke gerechten geserveerd worden op jouw bedrijfsfeest. Bekijk van te voren dus zeker ons uitgebreide menu.

Ben je benieuwd welke voorwaarden gelden als je onze foodtruck boekt? Die hebben we overzichtelijk verwerkt in onze Algemene Voorwaarden.

Over Hungry Jack

De Hungry Jack foodtruck reist het hele land door om iedereen kennis te laten maken met zijn overheerlijke Sloppy Joes. In de foodtruck vind je Jack. Of eigenlijk Jacques. Hij is de chefkok van de legendarische Sloppy Joes en hotdogs.

Hungry Jack op jouw bedrijfsfeest

Vraag een offerte aan

Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen voor jouw bedrijfsfeest? Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.