Hungry Jack foodtruck

De Hungry Jack foodtruck op jouw verjaardag

Met de Hungry Jack foodtruck op jouw verjaardag maak je ongestoord alle cadeautjes open, blaas je flink wat ballonnen op en klets je eindeloos met je vrienden en familie zonder dat je in de keuken hoeft te staan.

Foodtruck aan huis

Met een foodtruck op jouw verjaardag heb jij geen omkijken naar het avondeten. En hoef je niet uren in de keuken te staan voor al je gasten. Of rond te lopen met hapjes. Bovendien komt onze foodtruck aan huis. Jouw gasten hoeven dus nergens naartoe om te genieten van onze gerechten.

Kindvriendelijk, gemakkelijk en snel

Onze Sloppy Joes en hotdogs zijn erg geliefd op verjaardagen. Onze gerechten zijn snel klaar en makkelijk te eten. Daarnaast maak je iedereen blij met onze gerechten. Kinderen genieten van de klassiekers. En er zijn opties voor vegetariërs en veganisten.

verjaardag met foodtruck
Hotdogs op verjaardag
Sloppy Joe verjaardag
Een foodtruck op mijn verjaardag

Heb je een vraag?

Wij zorgen ervoor dat jouw verjaardag een dag wordt om nooit te vergeten. Daarom willen we je van te voren goed informeren. Heb je een vraag die er niet bij staat? Neem gerust contact met ons op.

Je boekt de Hungry Jack voor jouw verjaardagsfeest gemakkelijk via ons contactformulier. Vervolgens nemen wij contact met je op om de aanvraag te bespreken.

Onze foodtruck is zelfvoorzienend en brengt minimale logistieke planning met zich mee. Terwijl jij geniet van je verjaardag regelen wij de catering.

Jij kiest welke gerechten geserveerd worden op jouw verjaardag. Bekijk van te voren dus zeker ons uitgebreide menu.

Ben je benieuwd welke voorwaarden gelden als je onze foodtruck boekt? Die hebben we overzichtelijk verwerkt in onze Algemene Voorwaarden.

Over Hungry Jack

De Hungry Jack foodtruck reist het hele land door om iedereen kennis te laten maken met zijn overheerlijke Sloppy Joes. In de foodtruck vind je Jack. Of eigenlijk Jacques. Hij is de chefkok van de legendarische Sloppy Joes en hotdogs.

Hungry Jack op jouw verjaardag

Vraag een offerte aan

Heb je een vraag of wil je een offerte aanvragen voor jouw verjaardag? Vul het formulier in en we nemen snel contact met je op.