Hungry Jack foodtruck

Huur de Hungry Jack foodtruck

Of je nou een groots festival organiseert, een knallend bedrijfsfeest gaat regelen, een romantische bruiloft aan het plannen bent of wilt uitpakken met je verjaardag. De Hungry Jack foodtruck maakt van iedere gelegenheid een unieke ervaring voor jouw gasten.

Onze Sloppy Joes met geheime saus en smaakvolle hotdogs prikkelen iedereens smaakpapillen. En overtreffen al jouw culinaire verwachtingen. Ons gastvriendelijke team denkt graag met je mee over de mogelijkheden en verzorgt de catering van jouw feest tot in de puntjes.

Huur Hungry Jack festival

Festival

Een culinaire smaakexplosie hoort bij de ultieme festivalbeleving. Het team van Hungry Jack creëert een onvergetelijke, smakelijke en feestelijke ervaring voor alle festivalbezoekers. Samen tillen we jouw evenement naar een hoger niveau.

Professioneel en efficiënt team

Ons toegewijde team kent de drukte en dynamiek van festivals. En is ervaren in het bedienen van grote menigten. Door onze snelle en vriendelijke service kunnen festivalgangers binnen no-time smullen van hun favoriete Sloppy Joe of hotdog. Wat bijdraagt aan een positieve festivalervaring van jouw bezoekers.

Gevarieerd menu

Hungry Jack biedt een gevarieerd menu dat zowel vleesliefhebbers als vegetariërs en veganisten aanspreekt. Onze legendarische Sloppy Joes en fantastische hotdogs vallen hierdoor bij iedereen in de smaak. Ga jij voor de Average Joe of de No Woof Dog?

Flexibel en mobiel

Een ander voordeel van onze foodtrucks is dat ze mobiel zijn. Hungry Jack kan op verschillende locaties en evenementen staan. We zijn flexibel en leveren altijd een smaakvolle ervaring, waar dan ook.

Bruiloft Hungry Jack

Bruiloft

Gefeliciteerd met jullie aanstaande huwelijk! Met de Hungry Jack foodtruck kies je voor een relaxte sfeer op jullie bruiloft. Geen stijf diner, maar een gezellige en informele setting waar jullie gasten genieten van verse Sloppy Joes en hotdogs.

Onvergetelijke culinaire ervaring

Met de Hungry Jack foodtruck creëren jullie een feestelijke en ongedwongen sfeer op jullie bruiloft. Wij zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring waar al jullie gasten het nog lang over zullen hebben.

Tot in de puntjes geregeld

Onze foodtruck is zelfvoorzienend en brengt minimale logistieke planning met zich mee. Hierdoor kunnen jullie volop genieten van de grote dag, wetende dat de catering tot in de puntjes is geregeld.

De perfecte late night snack

De Hungry Jack foodtruck kun je ook inhuren voor een smakelijke late night snack op jullie bruiloft. Want van een hele avond dansen en zingen krijg je trek. Sloppy Joes en hotdogs zijn de perfecte hap waar jouw gasten op zitten te wachten. Kiezen ze voor een vlees, vis, een vegetarische of een vegan late night snack? Alles kan!

Huur Hungry Jack bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

Met de Hungry Jack foodtruck verras je jouw collega’s en weet je zeker dat er voor ieder wat wils is. Ons menu staat vol met unieke smaakcombinaties. En uiteraard kun je ook genieten van vegetarische en vegan Sloppy Joes en hotdogs.

Een keer wat anders

Sloppy Joes en hotdogs zijn een verfrissende afwisseling van de gebruikelijke bedrijfscatering. Met onze unieke gerechten en vriendelijke service maak je indruk bij jouw collega's. En zorg je voor een ontspannen en informele sfeer op jouw zakelijke evenement.

Catering op iedere feestlocatie

Maak je geen zorgen over de logistiek of bereikbaarheid van de feestlocatie. De Hungry Jack foodtruck is flexibel en mobiel, wat betekent dat jij je kunt focussen op netwerken en feestvieren. Wij zorgen voor het smaakvolle aspect.

Voor grote en kleine partijen

Of je nou een groots jubileumfeest organiseert, een feestelijke vrijmibo of een uitgebreide personeelslunch verzorgt, Hungry Jack is graag van de partij! Onze fantastische Sloppy Joes en hotdogs veroveren de smaakpapillen van jouw collega's, klanten en stakeholders.

Foodtruck op verjaardag

Verjaardag

Hieper de piep, hoera! Wie jarig is, trakteert. Met Sloppy Joes en hotdogs natuurlijk. Huur de Hungry Jack foodtruck in voor jouw verjaardagsfeest en maak ongestoord alle cadeautjes open, blaas flink wat ballonnen op en klets eindeloos met je vrienden en familie.

Ongestoord genieten

Als je de Hungry Jack foodtruck inhuurt voor jouw verjaardagsfeest bespaar je onwijs veel tijd aan voorbereidingen in de keuken. Daarnaast hoef je niet meer rond te lopen met hapjes tijdens je feestje. En na afloop heb je geen afwas! Met Hungry Jack op jouw feest kun je echt ongestoord genieten van jouw speciale dag.

Kindvriendelijk, snel en makkelijk

Sloppy Joes en hotdogs zijn een echte hit op verjaardagen. Onze gerechten zijn snel klaar en makkelijk vanuit het vuistje te eten. En, ook heel belangrijk, je maakt er iedereen blij mee. Kinderen genieten van de kleine klassiekers en er zijn opties voor vegetariërs en veganisten.

Originele sfeermaker

De Hungry Jack foodtruck creëert een ongedwongen, relaxte sfeer op jouw verjaardagsfeest. Jouw vrienden en familie kijken toe hoe hun Sloppy Joe of hotdog wordt bereid en mengen zich zo vanzelf door elkaar. Er ontstaan spontane gesprekken je maakt snel een praatje met iemand anders. Samen eten verbindt, daarom is onze foodtruck de perfecte sfeermaker!

Eerst proeven? Kom langs!

De foodtrucks van Hungry Jack staan op festivals, evenementen en braderieën door heel Nederland. Bekijk op de kalender of wij binnenkort bij jou in de buurt zijn.