Hungry Jack foodtruck

Onze stand bij MingleMush

Onze gezellige Foodtruck is altijd onderweg en ziet de mooiste plekken en mensen. En we vinden het natuurlijk heel leuk als je ons volgt en vergezelt op events. Maar we maken het je ook graag nog net iets makkelijker. Kom ons bezoeken in de MingleMush foodhallen in Den Haag, direct naast het Centraal Station. Hier hebben we een prachtige vaste standplaats.

Van maandag t/m zaterdag geniet je tussen 12:00 en 20:30 uur van meer dan alleen onze legendarische Sloppy Joes. Als brunch serveren we heerlijke Egg Drops. Die moet je komen proeven! Ook hebben we heerlijke Pancakes, American Pies en veel Sides & Shares op het menu. Tot snel bij MingleMush!

MingleMush Menu

Bij onze foodstand in MingleMush vind je lekkernijen zoals je van ons gewend bent. Je hebt alleen nog meer keus! Ons menu is namelijk flink uitgebreid.

Denk aan Sides & Shares, American Pies en allerlei brunch-opties. Bekijk hier ons uitgebreide MingleMush Menu.

Over MingleMush

Foodhall MingleMush is de eerste foodhall van Den Haag, direct naast het centraal station. Met 15 verschillende foodstands en een enorme bar is er voor ieder wat wils. Er is 1600m2 aan eten, drinken en entertainment.

Bij de foodstands heb je keuze uit verschillende wereldse gerechten en hapjes. Neem binnen plaats in de gezellige ruimte met zijn knusse hoekjes en lange tafels. Of geniet buiten van ons zonovergoten terras.