Hungry Jack foodtruck
Waar moet je op letten als je onze foodtruck boekt?

Een foodtruck op jouw bedrijfsfeest

Het bedrijfsfeest is is misschien wel het belangrijkste evenement voor jouw bedrijf. Of het nu is om een succesvol jaar te vieren of gewoon voor teambuilding. Er is gedurende het jaar eigenlijk altijd wel een reden voor een personeelsfeest. En het is een geweldige kans om je werknemers te verwennen en ze achter te laten met een positieve ervaring. 

Hoe maak je jouw bedrijfsfeest extra sfeervol, origineel en smakelijk? Goed en bijzonder eten is toch wel het belangrijkste onderdeel van jouw event. Met één of meerdere foodtrucks zorg je voor een onvergetelijke beleving. Zij combineren culinair genieten met flexibiliteit. En dat alles in een charmant decor. Dat is toch alles wat je wilt? Lees hier alle voordelen van een foodtruckfest.

Bedrijfsfeest met informele sfeer

Een foodtruck op je bedrijfsfeest zorgt voor een gezellige en ontspannen sfeer, die je niet kunt vergelijken met een diner aan tafel. Je gasten kunnen gaan en staan waar ze willen. Dit geeft veel mensen een vrij, ongedwongen gevoel. Hierdoor ontstaan vaker spontane connecties tussen medewerkers en heeft iedereen het sneller naar zijn zin. Dat is de basis van een succesvol bedrijfsfeest.

Hungry Jack foodtruck gerechten

Toffe aankleding en een unieke ervaring

Werp één blik op die originele, kleurrijke truck en je begrijpt waarom foodtrucks je bedrijfsevent zo gezellig maken. Ze kleden elke locatie op een leuke manier aan en vormen het perfecte achtergronddecor voor borrels en relaxte personeelsfeesten. Als je meerdere foodtrucks huurt creëer je in een handomdraai een echte festivalsfeer. Door tegenover de foodtrucks een tent met bankjes, tafeltjes, muziek en verlichting te plaatsen maak je de festivallook helemaal compleet.

Niet enkel de leuke uitstraling van de foodtrucks zorgt voor de sfeer, maar ook het zichtbaar bereiden van de gerechten zorgt voor een showelement. Het creëert een onvergetelijke ervaring waar iedereen nog lang over zal praten. 

Goed en bijzonder eten versterkt relaties

Foodtrucks worden ook wel cateraars op wielen of rollende keukens genoemd. En dit is niet voor niets. De kwaliteit van het eten is écht fantastisch. Deze cateraars hebben zich immers gespecialiseerd in een specifiek gerecht of een bijzondere keuken. Dat leidt tot onderscheidende concepten en authentieke gerechten. Bovendien wordt het eten vers bereid. De complete beleving die je krijgt bij een foodtruck is een uitstekende manier om de relatie tussen collega’s en klanten of zakenpartners te versterken. Het ijs is snel gebroken en netwerken gaat bijna vanzelf, als je met een paar collega’s voor een foodtruck staat toe te kijken hoe de heerlijkste gerechten worden klaargemaakt. En je neemt het gemakkelijk mee naar die statafel met collega’s die je graag nog eens wilde spreken. 

Flexibiliteit en gemak

We noemden een foodtruck al eerder dé cateraar op wielen. Foodtrucks zijn dus super flexibel. Heb je al een geschikte locatie gevonden, maar zoek je nog een cateraar en extra sfeer? Foodtrucks kunnen overal komen. Ook als je event in een park, een loods of juist voor de deur van je bedrijf is. De mogelijkheden zijn eindeloos omdat de foodtrucks zelf hun keuken meenemen. En hoe fijn is het dat jij je geen zorgen hoeft te maken over het opzetten of opruimen van de catering. Ook scheelt het in het huren van extra personeel of van een ruimte voor het evenement.

Sloppy Joes en hotdogs op jouw feest

Milieuvriendelijker

Foodtrucks zijn milieuvriendelijker omdat ze minder middelen nodig hebben dan traditionele cateringdiensten. Denk aan water en energie. Dit komt omdat alles ter plaatse wordt gekookt met een minimum aan afval achteraf. Bovendien gebruiken veel foodtruckeigenaren lokale ingrediënten, waardoor ook lokale bedrijven in de omgeving worden ondersteund.

Boek gemakkelijk onze foodtruck

Sta jij inmiddels te trappelen om een onvergetelijk feest met foodtrucks te organiseren voor jouw werknemers? En wil je onze foodtruck hier graag bij hebben? Of misschien wil je eerst wat extra informatie of weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen. Via ons contactformulier neem je gemakkelijk contact met ons op. Wij denken graag mee over hoe we jouw feest tot een groot succes kunnen maken. Lees alle ins en outs over het boeken van een foodtruck in ons speciale blog hierover. En misschien staan wij binnenkort wel met onze heerlijke Sloppy Joe – met zijn geheime saus – en ruime keuze in hotdogs op jouw feest!