Hungry Jack foodtruck
Foodstand Hungry Jack MingleMush

Onze vaste stand in Foodhall Den Haag

Met groot enthousiasme kondigen wij aan dat Hungry Jack’s Streetfood nu zijn deuren heeft geopend in de foodhall MingleMush, gelegen in het hart van Den Haag. Bij onze vaste stand kunnen bezoekers terecht voor authentiek Amerikaans streetfood, vers bereid en bomvol smaak.

Onze stand bij MingleMush

Van maandag t/m zaterdag geniet je tussen 12:00 en 20:30 uur van meer dan alleen onze legendarische Sloppy Joes. Als brunch serveren we heerlijke Egg Drops. Die moet je komen proeven! Ook hebben we heerlijke Pancakes, American Pies en veel Sides & Shares op het menu.

Ieder gerecht bereiden we met de beste ingrediënten en veel liefde. Met een focus op kwaliteit en smaak.

Waarom kiezen voor Hungry Jack’s Streetfood in MingleMush?

We zijn ontzettend blij om deel uit te maken van MingleMush en om ons geliefde Amerikaanse streetfood aan te bieden aan de inwoners en bezoekers van Den Haag. Onze missie is om iedereen te laten genieten van de authentieke smaken en de gezellige sfeer van klassieke Amerikaanse streetfood gerechten.

•⁠  ⁠Authentieke Smaak: Geniet van échte Amerikaanse streetfood klassiekers, vers bereid en met zorg samengesteld.

•⁠  ⁠Gevarieerd Menu: Van onze beruchte Sloppy Joes tot Jalapeños en Tater Tots, er is voor ieder wat wils.

•⁠  ⁠Unieke Locatie: Gevestigd in MingleMush; de bruisende foodhall van Den Haag. Hier biedt Hungry Jack’s Streetfood een gezellige en levendige sfeer om van je maaltijd te genieten.

Over MingleMush

Foodhall MingleMush is de eerste foodhall van Den Haag, direct naast het centraal station. Met 15 verschillende foodstands en een enorme bar is er voor ieder wat wils. Er is 1600m2 aan eten, drinken en entertainment.

Bij de foodstands heb je keuze uit verschillende wereldse gerechten en hapjes. Neem binnen plaats in de gezellige ruimte met zijn knusse hoekjes en lange tafels. Of geniet buiten van het zonovergoten terras.

MingleMush menu

Bij onze foodstand in MingleMush vind je lekkernijen zoals je van ons gewend bent. Je hebt alleen nog meer keus! Ons menu is namelijk flink uitgebreid. Kom langs bij Hungry Jack’s Streetfood in MingleMush en proef zelf waarom onze gerechten zo geliefd zijn. Bekijk hier ons uitgebreide MingleMush menu.