Hungry Jack foodtruck
Joe My Goddess

Het verhaal achter de Sloppy Joe “My Goddess”

Samen een Sloppy Joe eten, dat is toch pure liefde? De overheerlijke Sloppy Joe “My Goddess” creëerde ik daarom speciaal voor de liefde van mijn leven. Jaja, Hungry Jack heeft een vriendin. Een vriendin die hij liefkozend zijn godin noemt, of Goddess.

Het broodje van de liefde

De Sloppy Joe “My Goddess” zit zo vol met smaak en genot dat je er pure vreugde en liefde in proeft. Probeer het maar eens. Niet alleen je smaakpapillen, maar je hele lichaam doet een dansje.

Gebalanceerd

De goddelijke champignons, de fijne, maar licht pittige smaak van ui en de zoete, zongerijpte tomaten. Samen met kaas, knoflook en onze geheime saus geeft dit broodje een smaakexplosie in je mond. Perfect gebalanceerd en geserveerd met een blaadje sla om er een mooi geheel van te maken. En wat dacht je van het broodje? Een brioche, gemaakt van zacht en zoet wittebrood. Wittebrood, over liefde gesproken!

Proeven

Dus de volgende keer dat je geniet van een Sloppy Joe “My Goddess”, weet dan dat het meer is dan alleen een naam. Het is een eerbetoon aan de liefde. Aan mijn liefde, maar net zo goed aan jouw liefde. En als je samen met jouw geliefde onze foodtruck bezoekt, bestel dan een Sloppy Joe “My Goddess”. En vertel hem of haar dat dit het broodje van de liefde is. Eet smakelijk! En proost op de goden en godinnen in ons leven!