Hungry Jack foodtruck
Waar moet je op letten als je onze foodtruck boekt?

Hoe boek je een foodtruck?

Organiseer jij binnenkort een verjaardag, bruiloft of bedrijfsevenement? Dan is het supermakkelijk om een foodtruck de catering te laten verzorgen. In Amerika is dit de normaalste zaak van de wereld. En ook in Nederland zie je het steeds meer. Hungry Jack staat op menig feestje om er de hapjes te maken en de drankjes uit te serveren, dus we hebben veel ervaring en nemen je graag alles uit handen. Maar goed, om een foodtruck te boeken, zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden.

Bedenk wat je wilt serveren

Bedenk voordat je een offerte gaat aanvragen wat je wilt serveren aan je gasten. Gaat het om een lunch, een diner of een late night snack? In ons geval willen we ook weten of je ons hele menu wilt aanbieden, of maar een deel? En zijn er vegetariërs of veganisten waar je rekening mee moet houden? En mensen met allergieën? Als je van te voren weet wat je wilt, kun je veel gerichter een offerte aanvragen. En dat is handig.

Hungry Jack foodtruck gerechten

Hoe vraag je een offerte aan?

Een offerte aanvragen is bij ons heel simpel. Je klikt rechts bovenin gewoon op ‘offerte aanvragen’ en je vult het formulier in. Het is handig om direct duidelijk te maken wat voor soort evenement het is. Ook het verwachte aantal bezoekers is handig om alvast te vermelden. Net als het budget. Hoe preciezer de informatie is die jij aanlevert, hoe beter de prijsopgave is afgestemd op jouw wensen.

Duidelijke afspraken

Om verrassingen tijdens of na het evenement te voorkomen is het belangrijk om duidelijke afspraken te maken. De belangrijkste zaken hebben we vastgelegd in onze algemene voorwaarden. Is er iets niet duidelijk of heb je een vraag? Laat het ons dan weten.

Hoe laat moet de foodtruck op jouw evenement zijn?

Een foodtruck klaarzetten kost tijd. Daarom is de planning op de dag zelf heel belangrijk. Want uiteindelijk wil je dat we de gerechten op tijd serveren. Wij houden altijd rekening met zo’n anderhalf uur om alles goed neer te zetten en voor te bereiden. Is de plek waar de foodtruck komt te staan lastig bereikbaar als het feest is gestart? Of hoort de foodtruck bij het decor? Dan houden we daar vooraf rekening mee en komen we wat eerder. 

Sloppy Joes en hotdogs op jouw feest

Stroom en andere faciliteiten

Onze foodtruck heeft stroom nodig. Dat geldt voor bijna iedere foodtruck. Ook zit er in een foodtruck bijna nooit een toilet en ook geen stromend water. Dus het is prettig als we op het feest gebruik kunnen maken van het toilet. En dat we ergens water kunnen tappen.

Tip van ons! Zorg ook voor extra mogelijkheden om servetten, bordjes, bekers en bestek weg te gooien. Zet bijvoorbeeld verspreid over het terrein extra vuilnisbakken of -zakken neer. Zo blijven de tafels en de grond netjes. En voorkom je dat het evenement er rommelig uit gaat zien.

Boek op tijd!

Tenslotte adviseren we om de foodtruck op tijd te boeken. Van april tot en met september is het piekseizoen. Ook wij staan dan veel op festivals en feesten. In het laagseizoen zijn er gewoon minder foodtrucks beschikbaar. Daarom adviseren wij je om de foodtruck een halfjaar van tevoren te boeken. Dan heb je nog volop keuze. En voldoende tijd om jouw feest tot in de details te regelen.

Wil jij onze foodtruck op jouw evenement? Dat kan! Via ons contactformulier neem je gemakkelijk contact met ons op. Wij denken graag mee hoe we jouw feest tot een groot succes kunnen maken.