Hungry Jack foodtruck
Organiseer een festivalbruiloft

Organiseer een festivalbruiloft

Trouw in een informele, gezellige sfeer met een festivalbruiloft. Een festivalbruiloft kun je eigenlijk altijd en overal organiseren. In een groot park, op een landgoed of het strand. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. En met de Hungry Jack foodtruck is jullie feest helemaal compleet. In ons blog geven we je een aantal handige tips voor het organiseren van jullie grote dag in festivalstijl.

Kies een geschikte locatie

Kies eerst een geschikte locatie uit voor jullie festivalbruiloft. Meestal kiezen mensen een buitenlocatie. Maar een mooie binnenlocatie is ook tof. Met het wisselvallige weer in Nederland is het fijn als de gasten zowel binnen als buiten kunnen feestvieren. Een bruiloft op zich is natuurlijk al een hele investering. Je kunt daarom ook je tuin omtoveren tot een trouwplek.

Een overdekte buitenlocatie

Hebben jullie gekozen voor een buitenlocatie? Huur dan voor de zekerheid een grote partytent of een stretchtent. Mocht het op jullie grote dag toch gaan regenen, dan kunnen jullie in ieder geval droog staan.

Organiseer een festivalbruiloft

Slingers, lichtjes en andere aankleding

De aankleding van jouw festivalbruiloft is het allerleukste. Nu kun je helemaal losgaan en jouw bruiloft omtoveren tot een echt festival. Denk aan hoge en lage tafels waar jullie kunnen eten. Lichtletters bij de ingang van het feest. En natuurlijk gezellige zithoekjes waar de gasten lekker kunnen zitten en praten.

Komen er ook kinderen naar jullie bruiloft? Zorg dan dat er een speelhoek is. Of huur een tof springkussen om de kinderen te vermaken. Een trend die we vaker terugzien bij het thema festivalbruiloft zijn tipi tentjes die verspreid over het terrein staan.

Huur de Hungry Jack foodtruck

Op jullie grote dag moet je je gasten en jezelf natuurlijk trakteren op heerlijk eten. Om helemaal in het festivalthema te blijven is een foodtruck de perfecte catering. Huur de Hungry Jack foodtruck voor dat echte festivalgevoel op jouw trouwdag. Dan zorgen wij voor de lekkerste Sloppy Joes en hotdogs.

Foodtruck op jouw bruiloft

Waar is dat feestje…

Een festival zonder muziek is geen festival. Denk van te voren goed na wat voor muziek je wilt. Misschien wil je ’s middags wel een jazzband en ’s avonds een DJ. Of zijn jullie meer van de meezingers? Eén ding is zeker, muziek kan niet ontbreken op jullie grote dag.

Late night snack

Na een hele avond gedanst te hebben krijgen jullie vast trek in een snack. De Hungry Jack foodtruck huur je ook in voor een smakelijke late night snack. Sloppy Joes en hotdogs zijn de perfecte hap voor jullie bruiloft. Of kies voor een sidedish zoals nachos of mac & cheese.

Of je nu op een mooi landgoed trouwt, in je eigen tuin of aan zee. Wij zorgen ervoor dat jullie gasten worden voorzien van het lekkerste eten. Boek de Hungry Jack foodtruck gemakkelijk via ons contactformulier, dan nemen wij contact met jullie op!